Klantenupdates

Ga naar de pagina Nieuw om meer te weten te komen over nieuwe Workplace-functies en -updates.

The What's New page allows all default admins to see upcoming features for Workplace, as well as the latest features that are available on your Workplace today.
To access What's New, open the Admin Panel. From there, you'll be able to select What's New. You can also access What's New here.
Was deze informatie nuttig?
Vanaf oktober 2021 kun je een melding zien op Workplace waarin je wordt gevraagd je client te upgraden.
Je krijgt deze melding te zien als je internetverbinding is versleuteld met een oudere versie van Transport Layer Security (TLS). Dit is versie 1.0 (v1.0) of 1.1 (v1.1).
We vragen Workplace-klanten met een internetverbinding die TLS gebruikt om hun versie bij te werken naar versie 1.2 of hoger. Op deze manier kunnen we de beste versleuteling en beveiliging bieden aan onze klanten.
Als je na 15 november 2021 nog steeds v1.0 of v1.1 gebruikt, zal Workplace slecht werken of kun je helemaal geen verbinding meer maken.
Hoe werk ik mijn TLS-versie bij?
Upgrade naar de nieuwste versie van het besturingssysteem op je computer. Download vervolgens de nieuwste versie van een van onze ondersteunde browsers:
De standaardversies van deze browsers ondersteunen de nieuwste versies van TLS.
Als je je browser specifiek hebt ingesteld om een oudere versie van TLS te gebruiken, moet je deze instellingen aanpassen om een nieuwe versie te kunnen gebruiken. Volg hiervoor de instructies van de browser.
Hoe weet ik of de upgrade van mijn TLS-versie succesvol is geweest?
Als je met Workplace bent verbonden met de nieuwe versie van TLS, verdwijnt de melding in Workplace die je vraagt te upgraden.
Was deze informatie nuttig?
In augustus 2021 is Microsoft gestopt met de ondersteuning van Internet Explorer. Vanaf dat moment hebben Workplace-klanten met Internet Explorer waarschijnlijk te maken gehad met slechte prestaties of konden ze helemaal geen verbinding maken.
Ook hadden Workplace-beheerders geen toegang meer tot het Administratiepanel.
Welke browser moet ik gebruiken voor Workplace?
We raden je aan om de nieuwste versie van een van de onderstaande browsers te gebruiken:
Als je een van deze browsers gebruikt, krijg je de best mogelijke ervaring op Workplace.
Was deze informatie nuttig?
Supplier Connect is nu beschikbaar op het Workplace-platform en is een leveranciersportal dat wordt gebruikt om bedrijven te volgen en beheren met Facebook.
Er worden nieuwe Workplace-accounts gemaakt voor enkele werknemers van je bedrijf die toegang hebben tot Facebook Supplier Connect. Alle Supplier Connect-gebruikers ontvangen e-mails over het instellen van hun accounts. Workplace-systeembeheerders ontvangen een e-mail met de vraag nieuwe accounts te beoordelen en goed te keuren zodat deze kunnen worden toegevoegd aan Supplier Connect. E-mails worden verstuurd via notification@fbworkmail.com.
Als je vragen of twijfels hebt, neem je contact op met suppliers@fb.com.
Was deze informatie nuttig?
We vernieuwen de iOS-app van Workplace Chat, zodat we moderne en krachtige mobiele ervaringen voor op het werk kunnen blijven bieden. De app zorgt voor betere prestaties en een hogere productiviteit, en neemt bovendien minder ruimte in beslag op je telefoon. We hebben ook nieuwe functies geïntroduceerd zoals de donkere modus. De app wordt in de komende maanden gelanceerd.
Nieuwe functies
We introduceren nieuwe functies om je iOS-app van Workplace Chat te verbeteren.
Deze functies zijn onder meer:
  • Donkere modus
De app wordt helemaal opnieuw ontwikkeld, waardoor functies die niet vaak worden gebruikt mogelijk tijdens het proces tijdelijk niet beschikbaar zijn. Om de prestaties te verbeteren en je productiviteit te verhogen, worden er ook een aantal functies permanent verwijderd die niet vaak worden gebruikt. De onderstaande lijst bevat informatie over functies die momenteel ontbreken en wanneer ze terugkomen. Daarnaast staan er de functies die permanent worden verwijderd:
Update: 9 november 2020
Alle ontbrekende functies die we in oktober wilden leveren, zijn nu hersteld. We volgen nog steeds alle feedback die we van klanten ontvangen, dus blijf ons vooral feedback geven via de app. Op die manier kunnen we verdergaan met het verbeteren van de ervaring met de nieuwe Chat iOS-app.
Nu beschikbaar Wordt verwijderd
Zoeken naar bots
Statische locatie verzenden
Webweergaven van bots gebruiken
Vind-ik-leuks laten toenemen
Snelle antwoorden van bots gebruiken
Vind-ik-leuks, emoji en toetsenbord aanpassen en sturen
Actiemenu voor bots gebruiken
Stickerwinkel
Aangepaste reacties van bots
Reageren met duimpje omlaag
Pictogram voor Niet storen weergeven in Postvak IN
Suggesties voor acties sturen
Niet storen instellen
Bijnamen instellen
Alle gedeelde media in een chat weergeven
Recente zoekopdrachten
Stickers sturen
Gegevensinstellingen bewerken
@hier en @iedereen noemen
Foto's automatisch opslaan in filmrol
Polls
Uitnodigingen in behandeling weergeven
Aangepaste reacties van bots
Tabbladen personen en ontdekken
Berichten zoeken
Groepskleur bewerken
Zoeken in chat
Aangepaste meldingsinstellingen
Statusinstelling
Fotobewerking voor foto's die zijn verstuurd vanaf je fotobibliotheek
Groepsbeschrijvingen instellen
Groepsbeschrijvingen bewerken
Verbeterde videogesprekken (inclusief de audio)
Fotobewerking voor foto's die zijn geüpload vanaf je camera
Afbeelding en beschrijving van groepschat bewerken
Status instellen
Aantekeningen bij foto's
Status instellen
Hoe kan ik me aan- of afmelden?
Op 4 november zijn we gestart met het beschikbaar maken van de nieuwe Workplace iOS Chat-app voor alle klanten. We verwachten dat het ongeveer een week gaat duren voordat alle klanten zijn geüpgraded naar de nieuwe app.
Als je wilt terugschakelen naar de oude versie van de Workplace Chat-app, ga je naar het bericht in de iOS-app van Workplace Chat, in het gedeelte Vroegtijdige toegang van Nieuw in het Administratiepanel > Vroegtijdige toegang beheren > selecteer Niemand. Gebruikers kunnen niet zelf terugschakelen. Systeembeheerders moeten dit voor de hele Workplace instellen.
Als je bent geüpgraded naar de nieuwe app, kun je niet langer terugschakelen naar de oude versie.
Het duurt ongeveer één dag om de nieuwe iOS-app te krijgen of om terug te schakelen naar de oude versie. Zodra je app is veranderd, moeten alle gebruikers de app twee keer opnieuw opstarten om de andere versie te gebruiken. Wanneer de app volledig wordt geïntroduceerd, hoeven gebruikers niets te doen. Je ontvangt dan een melding om je te laten weten dat je de nieuwe iOS-app van Workplace Chat krijgt.
Als je feedback wilt geven, ga je in de iOS-app van Workplace Chat naar Instellingen en selecteer je Feedback versturen.
Android-app
Er zijn momenteel geen plannen om de Android-ervaring te vernieuwen. We blijven verbeteringen aanbrengen aan de Android-ervaring door nieuwe functies te introduceren, zoals de Workplace-ruimtes die binnenkort beschikbaar worden. De enige functie die niet beschikbaar is voor Android-gebruikers, is de donkere modus in de app.
Was deze informatie nuttig?