Lid worden van Workplace

Word net als je collega's lid van Workplace en werk samen met behulp van Groepen, Chat, Rooms, uitzendingen van livevideo's en meer. Ga naar de handleiding voor nieuwe gebruikers voor meer tips over hoe je alles uit je tijd op Workplace haalt.

Aanmelden bij je Workplace-account:
  1. Voer via je Workplace-URL je zakelijke e-mailadres in en klik op Doorgaan.
  2. Voer je wachtwoord in.
  3. Klik op Aanmelden.
Was deze informatie nuttig?
Als je Workplace voor je bedrijf wilt instellen, kun je je registreren op onze website. Er is geen limiet voor het aantal mensen dat lid kan zijn van je Workplace-community.
Als je bedrijf al gebruikmaakt van Workplace, kun je je account instellen door op de link te klikken in de e-mail die je hebt ontvangen of door op je computer naar [jebedrijfsnaam].workplace.com te gaan (bijvoorbeeld: bedrijf.workplace.com).
Opmerking: gebruikers in bedrijven zonder subdomeinen kunnen hun accounts instellen door naar workplace.facebook.com te gaan.
Na het instellen van je account kun je de iPhone- of Android-app downloaden voor toegang vanaf je apparaten.
Was deze informatie nuttig?
Als je een Workplace-toegangscode hebt gekregen, heb je direct toegang tot je nieuwe Workplace-account.
Toegang krijgen tot je Workplace-account:
  1. Ga naar work.workplace.com/work/accesscode of download de Workplace- of Workplace Chat-app via de iOS App Store of de Google Play Store.
  2. Klik of tik in het aanmeldscherm op Account maken met toegangscode.
  3. Voer de 16-cijferige toegangscode in die je hebt gekregen.
  4. Kies een unieke gebruikersnaam en een uniek wachtwoord. Deze gebruik je nu om je aan te melden bij Workplace. Zodra je dit hebt ingesteld, heb je toegang tot Workplace.

Was deze informatie nuttig?
Ja, de door gebruikers in Workplace gekozen gebruikersnaam en het gekozen wachtwoord zijn uniek voor Workplace en zijn niet gekoppeld aan wachtwoorden die ze op Facebook gebruiken.
Was deze informatie nuttig?
Als je een openbaar e-maildomein gebruikt:
  • Beheerders van Workplace kunnen je toewijzen aan hun Workplace-community.
  • Leden van groepen met meerdere bedrijven kunnen je uitnodigen voor hun groep.
Opmerking: registraties met openbare e-maildomeinen worden geleidelijk beschikbaar gesteld.
Was deze informatie nuttig?
Problemen oplossen
Je kunt alleen een Workplace-account maken met een privé-e-maildomein dat eigendom is van een specifieke persoon. Onthoud dat het e-maildomein niet al moet zijn geclaimd door een andere Workplace-community.
Je kunt je niet registreren voor Workplace met een openbaar e-maildomein, zoals gmail.com, yahoo.com enzovoort. Je kunt je ook niet registreren voor Workplace met een algemeen e-mailadres, zoals info@, admin@, sales@ enzovoort.
Was deze informatie nuttig?
Als je een foutmelding te zien krijgt dat je domein in gebruik is, kan dat betekenen dat je voorgestelde domein al wordt gebruikt door een ander bedrijf, of dat je probeert een openbaar domein toe te voegen. Als je van mening bent dat dit een fout is en je kunt bewijzen dat je de eigenaar van het domein bent, neem je contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp.
Opmerking: je kunt een e-maildomein op een lijst met toegestane domeinen plaatsen door naar je Administratiepanel te gaan. Alleen beheerders van een bedrijf kunnen een e-maildomein op de lijst met toegestane domeinen zetten.
Was deze informatie nuttig?