Enterprise Mobility Management (EMM) voor Workplace-apps

Workplace biedt 2 mobiele apps die beschikbaar zijn op zowel iOS als Android: Workplace en Workplace Chat. Voor klanten die een Enterprise Mobility Management-oplossing (EMM) gebruiken, zijn er 2 verschillende configuratiesets beschikbaar voor Workplace-apps.
Een van de sets is gerelateerd aan de set functies die worden verstrekt door de meeste EMM-oplossingen met systeemeigen ondersteuning door mobiele besturingssystemen. Deze zijn van toepassing op alle apps die zijn geïnstalleerd op mobiele apparaten, waaronder Workplace.
De tweede set heeft is gerelateerd aan de set functies die specifiek worden ondersteund door Workplace-apps en die bepaalde configuratiewaarden kunnen ontvangen die in de app kunnen worden toegepast om de gebruikers concrete gebruiksmogelijkheden te bieden.
Deze door de app ondersteunde configuratie sluit aan bij de specificaties zoals gedefinieerd door de AppConfig Community. Dit is een normalisatieorgaan dat is gevormd door veel van de leidende EMM- en appleveranciers. AppConfig-leden zijn onder andere VMWare, SAP, MobileIron, IBM, SOTI, JAMF en Blackberry.
Meer informatie over Enterprise Mobility Management en het gebruik van Workplace-apps op je zakelijke apparaten.
Vond je dit nuttig?
Ja
Nee