Welke functies voor toegankelijkheid en inclusie zijn beschikbaar op Workplace?

Workplace bevat functies voor toegankelijkheid en inclusie die ervoor kunnen zorgen dat jij en je collega's zich ondersteund voelen op het werk.
Donkere modus
Met de donkere modus wordt de achtergrond van Workplace veranderd van wit naar zwart. Dit kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid van en schittering in de ogen in situaties met weinig licht en kan beter zijn voor mensen met een visuele beperking.
Automatisch vertalen
Automatisch vertalen maakt het eenvoudiger voor iedereen om deel te nemen aan een discussie op Workplace, ongeacht de taalvaardigheden of -ervaring. Als je een bericht ziet in een andere taal dan de standaardtaal in je instellingen, klik je op Vertaling weergeven. De tekst wordt automatisch vertaald naar je standaardtaal. Ontdek hoe je je taalinstellingen wijzigt.
Sneltoetsen
Workplace bevat sneltoetsen (toegangstoetsen) voor mensen met visuele beperkingen of anderen die hun toetsenbord gebruiken om te navigeren. Sneltoetsen zijn per browser verschillend.
Automatische alternatieve tekst
Automatische alternatieve tekst gebruikt voorwerpherkenning om een beschrijving te maken van een foto voor mensen met visuele beperkingen.
Navigatie-assistent
Navigatie-assistent is een tool voor mensen die een schermlezer of sneltoetsen gebruiken voor Workplace. Voor iedereen die zijn of haar toetsenbord gebruikt om te navigeren, is Navigatie-assistent het eerste element op de pagina, zelfs wanneer deze niet zichtbaar is.
Voornaamwoorden toevoegen aan je profiel met Status
Met de tool Status kun je je voornaamwoorden delen met collega's. Op de computer klik je op de emoji linksonder in je scherm en werk je je status bij met je voornaamwoorden (hij/hem, zij/haar, zij/hen, enzovoorts) en een emoji. Je kunt ook je voornaamwoorden bewerken in je profielinstellingen om aan te passen hoe je meldingen je aanspreken.
Profielkaders
Workplace biedt profielkaders van Black Lives Matter voor mensen die willen laten zien dat ze voor raciale gelijkheid zijn. Beheerders moeten profielkaders inschakelen in het gedeelte Wat is er nieuw? van het Administratiepanel om deze beschikbaar te maken voor gebruikers.
Was deze informatie nuttig?