Lid worden van groepen

Ontdek hoe je lid wordt van groepen op Workplace of hoe je een groep niet meer volgt zodra je er lid van bent geworden.

Wanneer iemand je uitnodigt voor een groep en de uitnodiging wordt goedgekeurd door een lid, beheerder of moderator, ontvang je een melding dat je bent uitgenodigd voor een groep. Je kunt 28 dagen lang een voorbeeld van de inhoud van de groep bekijken en bepalen of je al dan niet lid wilt worden. Tijdens deze periode van 28 dagen krijg je mogelijk ook berichten van de betreffende groep te zien in je nieuwsoverzicht.
Wanneer de voorbeeldmodus actief is:
  • Je kunt geen berichten plaatsen of opmerkingen plaatsen bij de berichten van anderen in de groep.
  • Je kunt geen andere mensen uitnodigen voor de groep.
  • Leden van de groep kunnen in de lijst met leden zien dat je een voorbeeld van de groep kunt bekijken, maar degenen die geen lid zijn van de groep krijgen je niet te zien in de lijst met leden.
Onthoud dat je bij de meeste groepen iemand kunt toevoegen die een collega is van iemand in de groep. Je kunt een groep op elk gewenst moment verlaten.
Was deze informatie nuttig?
Je kunt stoppen met het volgen van een groep om de weergave van groepsberichten in je nieuwsoverzicht te stoppen. Je kunt de groep verlaten als je geen lid meer wilt zijn van de groep. Houd er rekening mee dat je mogelijk niet opnieuw lid kunt worden van de groep, afhankelijk van de privacyinstellingen van de groep.
Een groep niet meer volgen:
  1. Klik in de groep die je wilt verlaten op rechtsboven in Workplace.
  2. Selecteer Groep niet meer volgen.
Een groep verlaten:
  1. Klik in de groep die je wilt verlaten op rechtsboven in Workplace.
  2. Selecteer Groep verlaten > Groep verlaten.
Opmerking: als je een groep verlaat waarvan jij een beheerder bent, wordt de beheerdersrol aan leden van de groep aangeboden.
Was deze informatie nuttig?
Groepsbeheerders kunnen tijdelijk voorkomen dat iemand inhoud of opmerkingen in een groep kan plaatsen. Als je mogelijkheid om inhoud of opmerkingen te plaatsen is uitgeschakeld, ontvang je een melding bovenaan de groep waarin staat wanneer je weer inhoud en opmerkingen kunt plaatsen.
Was deze informatie nuttig?