Hoe werken groepen met meerdere bedrijven op Workplace?

Binnen groepen met meerdere bedrijven (Multi-company groups, MCGs) kunnen medewerkers van verschillende organisaties samenwerken. Groepen kunnen geheim of besloten zijn.
  • Geheime groepen met meerdere bedrijven zijn zichtbaar voor bedrijfsbeheerders, groepsleden en mensen die voor de groep zijn uitgenodigd.
  • Besloten groepen met meerdere bedrijven zijn zichtbaar voor bedrijfsbeheerders, groepsleden, mensen die voor de groep zijn uitgenodigd en iedereen die lid is van een bedrijf in de groep. Je kunt mensen uitnodigen voor een besloten groep met meerdere bedrijven door een link te delen.
Alle informatie die binnen een groep met meerdere bedrijven wordt gedeeld, kan worden bekeken door alle groepsleden, dus ook door de leden van andere bedrijven.
Opmerking: leden van groepen met meerdere bedrijven kunnen geen inhoud zien in de Workplace-community van een ander bedrijf.
Denk eraan dat leden van groepen met meerdere bedrijven kunnen behoren tot Workplace Advanced- of Workplace Essential-community's.
Was deze informatie nuttig?