Wat is gesynchroniseerde chat voor groepen op Workplace en hoe werkt het?

Wanneer je voor het eerst een groep maakt, krijg je de optie om automatisch een gesynchroniseerde chat te maken.
Als er mensen lid worden of worden toegevoegd aan je groep, nemen ze ook deel aan de chat. Als een lid de groep verlaat, verlaat hij of zij ook gelijk de chat. Als een groepslid de chat verlaat, verlaat hij of zij echter niet de groep. Groepsbeheerders kunnen deze functie op elk moment uitschakelen in de groepsinstellingen.
Houd er rekening mee een gesynchroniseerde chat alleen werkt als je groep minder dan 250 leden heeft.
Een gesynchroniseerde chat maken voor een groep die al is gemaakt
Als je geen gesynchroniseerde chat hebt gemaakt toen je je groep maakte, kun je er een maken in de instellingen van de groep.
Een gesynchroniseerde chat voor je groep maken:
  1. Klik op onder de omslagfoto van de groep.
  2. Klik op Beheerdersopties.
  3. Klik op Groepsinstellingen.
  4. Klik op Toevoegen naast de kop Chat.
Een bestaande chat aan je groep koppelen:
  1. Klik op onder de omslagfoto van de groep.
  2. Klik op Beheerdersopties.
  3. Klik op Groepsinstellingen.
  4. Klik op Een bestaande koppelen naast de kop Chat.
  5. Selecteer de chat die je wilt koppelen en druk op Doorgaan.
  6. Wanneer je zeker weet dat je wilt doorgaan, klik je op het selectievakje en klik je op Doorgaan.
Wanneer je een bestaande chat aan je groep koppelt, worden de leden automatisch gecombineerd Alle leden van je groep worden toegevoegd aan de chat en alle leden van de chat worden toegevoegd aan je groep.
Was deze informatie nuttig?