Je Workplace instellen

Lees meer informatie over enkele basisinstellingen die je kunt gebruiken om Workplace klaar te maken voor je organisatie. Ga naar onze gidsen over het beheren van werknemersaccounts als je klaar bent om collega's uit te nodigen.

Voor de best mogelijke Workplace-ervaring raden we aan de nieuwste versie van een van de volgende browsers te gebruiken:
Opmerking: als je probeert om Workplace op Internet Explorer 11 te gebruiken, is de kans groot dat je slechte prestaties ervaart.
Was deze informatie nuttig?
Naam en logo
Als je bedrijf Workplace gebruikt en je een beheerder bent, kun je het profiel van je community aanpassen door op een computer op Administratiepanel te klikken en aan de linkerkant Instellingen te selecteren. Hier kun je het volgende doen:
 • De naam van je bedrijf wijzigen.
 • Werk je bedrijfslogo bij.
 • Je gebruiksvoorwaarden instellen.
 • Je Workplace-abonnement opgeven.
 • Domeinen
  Als je bedrijf Workplace gebruikt en je een beheerder bent, kun je je domeinen toevoegen en verifiëren door E-maildomeinen te selecteren in de Instellingen in je Administratiepanel. Meer informatie over het verifiëren van je domein.
  Groepen
  Je kunt je groepsomslagfoto toevoegen of wijzigen. Meer informatie over groepen in Workplace.
  Was deze informatie nuttig?
  Je bedrijfslogo wijzigen:
  1. Klik linksboven in Workplace op Administratiepanel.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Scrol naar Bedrijfslogo en klik op Wijzigen.
  4. Selecteer je bestand.
  5. Bewerk je logo en klik vervolgens op Opslaan.
  Was deze informatie nuttig?
  Logo-afbeeldingen in Workplace moeten een formaat hebben van minimaal 495 x 234 pixels of meer. Deze afmetingen zorgen ervoor dat de afbeelding past in de beschikbare logosjabloon.
  Afbeeldingen die groter zijn dan 495 x 234 pixels, worden verkleind om in de logosjabloon te passen.
  De volgende indelingen worden ondersteund:
   .PNG (met of zonder achtergrond)
   .JPG
  Houd er rekening mee dat geanimeerde indelingen zoals .GIF niet worden ondersteund en dat bestanden moeten worden opgeslagen in de RGB-modus. Geüploade logo('s) in de CMYK-modus kunnen verschillen van kleur in vergelijking met het oorspronkelijke bestandsvoorbeeld.
  Was deze informatie nuttig?
  Via taalinstellingen kun je de talen wijzigen die je op Workplace ziet.
  Je taalinstellingen wijzigen:
  Klik linksonder in je nieuwsoverzicht op je profielfoto en vervolgens op Instellingen gevolgd door Taal en regio.
  Hier kun je bepalen in welke taal je Workplace wilt gebruiken en kun je je vertaalvoorkeuren voor het nieuwsoverzicht bijwerken. Je ziet de volgende opties:
  • Workplace in deze taal weergeven: hiermee verander je de taal van Workplace.
  • Taal waarnaar je je berichten wilt laten vertalen: via deze optie kun je instellen in welke taal opmerkingen en berichten worden vertaald die in een andere taal zijn geschreven.
  • Talen waarvoor je geen vertalingen aangeboden wilt krijgen: via deze optie kun je de talen instellen waarvoor geen vertaalopties moeten worden weergegeven. Berichten en reacties die in deze taal zijn geschreven, worden getoond zonder een vertaalmenu.
  • Talen die je niet automatisch wilt laten vertalen: via deze optie kun je de talen instellen die niet automatisch moeten worden vertaald. Berichten die in deze taal zijn geschreven, worden niet automatisch vertaald.
  • Bericht plaatsen in meerdere talen: hiermee kun je je inhoud in meerdere talen plaatsen.
  Was deze informatie nuttig?
  Je kunt tweestapsverificatie inschakelen om een tweestapsverificatiesysteem aan je Workplace-account toe te voegen voor extra beveiliging.
  Als je tweestapsverificatie (ook bekend als verificatie met meerdere factoren) inschakelt, wordt je gevraagd een speciale beveiligingscode in te voeren elke keer dat je je bij je Workplace-account of app wilt aanmelden vanaf een nieuw apparaat. Zodra je deze beveiligingscode hebt ingevoerd, krijg je de optie om het apparaat op te slaan in je account zodat je het proces niet hoeft te herhalen wanneer je je vanaf hetzelfde apparaat aanmeldt.
  Tweestapsverificatie inschakelen:
  1. Meld je aan bij Workplace.
  2. Klik in de linkeronderhoek van Workplace op je profielfoto.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Beveiliging en aanmelding.
  5. Scrol omlaag en klik op Bewerken in het gedeelte Tweestapsverificatie gebruiken. Selecteer vervolgensAan de slag. Je wordt mogelijk gevraagd om je wachtwoord opnieuw in te voeren.
  6. In het gedeelte Sms-bericht klik je op Een nieuw telefoonnummer toevoegen om een telefoonnummer toe te voegen. Je wordt gevraagd een telefoonnummer in te voeren en te bevestigen dat jij de eigenaar van het nummer bent door een bevestigingscode in te voeren die je ontvangt per sms.
  Houd er rekening mee dat zodra je je voorkeuren voor tweestapsverificatie hebt ingesteld, je op Inschakelen moet klikken om de functie te activeren.
  Opmerking: beveiligingscodes kunnen ook worden gegenereerd via een externe app of Codegenerator in de Workplace-app.
  Als je geen toegang meer hebt tot je tweestapsverificatie of als je niet meer kunt aanmelden, kun je contact opnemen met je Workplace-beheerder of een verzoek indienen om weer toegang te krijgen.
  Was deze informatie nuttig?