Beveiliging en juridisch

Lees meer informatie over hoe je je Workplace-community veilig kunt houden, eDiscovery-verzoeken kunt inwilligen en beveiligingscertificaten kunt downloaden.

Workplace is ontwikkeld met beveiliging als topprioriteit. Er wordt gebruikgemaakt van de uitmuntende broncode en infrastructuur waarmee ook Facebook wordt beveiligd. Bekijk onze gids over beveiliging.
Was deze informatie nuttig?
Workplace-klanten kunnen aan hun vereisten voor naleving, gegevensbeveiliging, dreigingsbescherming en juridische eDiscovery voldoen door een van de producten van onze partners te gebruiken. Lees meer informatie over het bouwen van integraties voor naleving.
Was deze informatie nuttig?
Voor meer informatie over onze eDiscovery-partners raadpleeg je het gedeelte eDiscovery, archief en naleving in onze documentatie voor ontwikkelaars.
Was deze informatie nuttig?
Dit artikel is alleen van toepassing op beheerders van Workplace.
Beheerders hebben toegang tot de meest recente beveiligingscertificaten van Workplace.
Een beveiligingscertificaat downloaden vanaf je computer:
  1. Klik op Administratiepanel > Klik op Beveiliging.
  2. Klik op Meer > Klik op Certificaten > Zoek het beveiligingsrapport dat je wilt downloaden en klik op Rapport downloaden.
  3. Er wordt een PDF gedownload op je computer. Je kunt het rapport bekijken door het te openen vanaf de downloadgeschiedenis in je browser of vanaf de downloadlocatie op je computer.
Aanvullende beveiligingscertificaten en -rapporten zijn te vinden op onze website.
Was deze informatie nuttig?