Berichten opslaan en delen

In Workplace kun je een bericht opslaan en delen zodat meer mensen het kunnen zien. Ontdek welke berichten uit welke groepen je kunt delen en hoe je berichten opslaat om ze later te bekijken.
Berichten opslaan
Berichten delen