Abonnementen

Workplace is verkrijgbaar als Advanced- en Enterprise-abonnement. Lees meer over hoe je het juiste abonnement voor je organisatie kiest.

Dit is een overzicht van de 2 verschillende Workplace-abonnementen. Ga naar de pagina Workplace-prijzen om te zien welke specifieke functies er beschikbaar zijn met de abonnementen Advanced en Enterprise.
Er zijn 2 verschillende Workplace-abonnementen. Ze worden maandelijks gefactureerd op basis van het aantal mensen dat actief is in je Workplace.
Ga naar de pagina Workplace-prijzen voor een volledige lijst met functies van elk abonnement.
Workplace Advanced
Workplace Advanced is gemaakt om een hele organisatie te verbinden op Workplace. Dit abonnement bevat bekende Workplace-functies zoals Chat, Livevideo en Groepen, plus beheerdersinstellingen. Workplace Advanced kost USD 4,00 per persoon, per maand. Met Workplace Advanced kunnen eerstelijnswerknemers worden gekoppeld aan Workplace Frontline op mobiel voor USD 1,50 per persoon, per maand.
Workplace Enterprise
Workplace Enterprise is gemaakt voor organisaties die vanwege hun grootte of branche complexere operationele processen hebben en daardoor een hoger ondersteuningsniveau nodig hebben. Dit abonnement omvat alle functies van het Advanced-abonnement, plus een reactietijd van 4 uur op de eerste ondersteuningsvraag, ondersteuningsoplossingen met prioriteit en vroegtijdige toegang tot nieuwe functies. Workplace Enterprise kost USD 8,00 per persoon, per maand.
Was deze informatie nuttig?
Workplace Essential is bedoeld voor communicatie tussen teams en mkb-bedrijven. Je kunt dit abonnement gratis gebruiken. In 2020 beginnen we met de introductie van Workplace Essential.
Workplace Advanced is bedoeld om gehele organisaties te verbinden en kost $ 4 per persoon, per maand. Dit is het abonnement dat we aanraden.
Workplace Enterprise is ontwikkeld voor organisaties die ingewikkelder zijn vanwege hun grootte of branche. Dit abonnement kost $ 8 per persoon, per maand. Als je het Enterprise-abonnement wilt hebben, moet je contact opnemen met het verkoopteam van Workplace of een Workplace-partner.
Het Workplace Frontline-abonnement kan worden toegevoegd aan een Workplace Advanced- of Workplace Enterprise-abonnement.
Was deze informatie nuttig?
Workplace berekent een vast bedrag van $ 4 per actieve gebruiker per maand voor ons Workplace Advanced-abonnement.
Je wordt gefactureerd voor alle werknemers in je community, zelfs als een gebruiker niet je zakelijke e-maildomein gebruikt om zich aan te melden.
Onthoud dat de munteenheid voor facturen USD is. Onze prijzen zijn exclusief geldende btw. Ga naar ons gedeelte Prijzen voor de laatste informatie over prijzen.
Was deze informatie nuttig?