Abonnementen

Lees meer over hoe je het juiste abonnement voor je organisatie kiest.

Er is één Workplace Core-abonnement met optionele add-ons. Je wordt maandelijks gefactureerd op basis van het aantal mensen dat is uitgenodigd voor je Workplace.
Ga naar de pagina Workplace-prijzen voor een volledige lijst met functies.
Was deze informatie nuttig?
Workplace Essential is bedoeld voor communicatie tussen teams en mkb-bedrijven. Je kunt dit abonnement gratis gebruiken. In 2020 beginnen we met de introductie van Workplace Essential.
Workplace Advanced is bedoeld om gehele organisaties te verbinden en kost $ 4 per persoon, per maand. Dit is het abonnement dat we aanraden.
Workplace Enterprise is ontwikkeld voor organisaties die ingewikkelder zijn vanwege hun grootte of branche. Dit abonnement kost $ 8 per persoon, per maand. Als je het Enterprise-abonnement wilt hebben, moet je contact opnemen met het verkoopteam van Workplace of een Workplace-partner.
Het Workplace Frontline-abonnement kan worden toegevoegd aan een Workplace Advanced- of Workplace Enterprise-abonnement.
Was deze informatie nuttig?
Workplace berekent een vast bedrag van $ 4 per actieve gebruiker per maand voor ons Workplace Advanced-abonnement.
Je wordt gefactureerd voor alle werknemers in je community, zelfs als een gebruiker niet je zakelijke e-maildomein gebruikt om zich aan te melden.
Onthoud dat de munteenheid voor facturen USD is. Onze prijzen zijn exclusief geldende btw. Ga naar ons gedeelte Prijzen voor de laatste informatie over prijzen.
Was deze informatie nuttig?