Workplace op Portal

Gebruik je Portal om deel te nemen aan Workplace-videogesprekken, live-uitzendingen te bekijken of live te gaan binnen je bedrijf.

Je kunt Workplace op Portal gebruiken om een gesprek te voeren met je collega's en je scherm met hen te delen. Workplace-gesprekken worden gevoerd met Smart Camera en Smart Sound. Je kunt iedereen in je Workplace-omgeving of in een verbonden groep met meerdere bedrijven bellen. Workplace op Portal ondersteunt momenteel videogesprekken met maximaal 7 mensen tegelijkertijd. Ook ondersteunt het chats van groepen met meerdere bedrijven.
Alle videogesprekken die vanuit Workplace op Portal worden gevoerd, zijn versleuteld en er kan slechts één Workplace-account tegelijk aan Portal worden gekoppeld.

Workplace installeren op Portal
Workplace op Portal installeren en instellen:
  1. Ga op je Portal naar Startpagina, tik op Apps , en tik vervolgens op Workplace. Als je toegang wilt tot Workplace op Portal, moet je softwareversie 1.1.2 of hoger zijn. Als je Workplace niet kunt vinden in Apps, werk dan je software bij door de instructies hier te volgen.
  2. Open Workplace en tik op Workplace koppelen. Ga naar workplace.com/device in een andere browser en voer de code op het scherm in.
  3. Op je Portal tik je op Aan de slag.
  4. Stel een viercijferige pincode in. Je moet je pincode invoeren voordat je een oproep kunt beantwoorden.
Opmerking: je moet je aanmelden bij Facebook of WhatsApp wanneer je je Portal-apparaat voor het eerst instelt. Zodra je de app Workplace op Portal hebt ingesteld, worden je zakelijke en persoonlijke contacten echter compleet gescheiden gehouden. We werken aan de mogelijkheid om je aan te melden bij Portal met Workplace.

Workplace gebruiken op Portal
Een persoonlijk Workplace-gesprek starten op Portal:
  1. Zoek in Workplace naar de collega die je wilt spreken en tik op het camerapictogram naast de naam.
  2. Tik op Bellen.
Een Workplace-groepsgesprek starten op Portal:
  1. Zoek in Workplace naar de collega die je wilt spreken en tik op het camerapictogram naast de naam.
  2. Tik op Bellen.
  3. Als je in het gesprek zit, klik je op om meer collega's toe te voegen aan het gesprek.

Je kunt je scherm delen in een Workplace-gesprek vanaf de desktopapp van Workplace Chat op Windows of Mac. Je collega kan je gedeelde scherm zien op zijn of haar Portal. Meer informatie over het downloaden van de Workplace Chat-app.
Een scherm delen met Workplace op Portal:
  1. Klik in een videogesprek onderaan het scherm op .
  2. Selecteer de schermoptie die je wilt delen:
    • Je volledige scherm: hiermee worden alle geopende vensters op je computer, inclusief je bureaublad, gedeeld.
    • App-venster: hiermee wordt alleen het specifieke venster gedeeld dat door jou is geselecteerd.
    • Chrome-tabblad: Hiermee wordt alleen het specifieke Chrome-tabblad gedeeld dat door jou is geselecteerd.
Klik op Delen als je je optie hebt geselecteerd. Onthoud dat het delen van het scherm alleen werkt in gesprekken met één persoon. Je kunt dit niet doen in groepsgesprekken.

Stille modus
Je kunt de beltoon voor inkomende Workplace-gesprekken uitschakelen tijdens persoonlijke tijd en focustijd door Stille modus te activeren.
Stille modus activeren:
  1. Op de Workplace op Portal-app ga je naar Instellingen door te tikken op .
  2. Tik op dempen inschakelen/uitschakelen van inkomende Workplace-gesprekken naast Stille modus.

Je Workplace-pincode wijzigen:
  1. Tik op Workplace op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van je Portal-scherm.
  2. Tik op Pincode wijzigen.
  3. Voer je vorige viercijferige pincode in.
  4. Stel een nieuwe viercijferige pincode in.
Opmerking: Workplace wordt ondersteund op Portal, Portal+ en Portal Mini. Workplace wordt niet ondersteund op Portal TV. Momenteel wordt de spraakopdracht 'Hey Portal' niet ondersteund.
Ga voor meer informatie over Portal naar het Helpcentrum van Portal.
Was deze informatie nuttig?
You can go live with Portal when you have downloaded the Workplace Live app and confirmed your device via workplace.com/device.
Go-Live on Portal
To go live with Portal on Workplace:
  1. Open the Workplace Live app.
  2. Select your audience from a Workplace group or the entire organization.
  3. When you have selected your audience, click Start Live Video.
During a live broadcast, you can see live reactions and comments from viewers, as well as seeing the view count. When you have finished broadcasting your live video, you can click Done to save the video as a post, or you can Delete Post.

Watch live with Portal
To watch a Live video with Portal, open up the Workplace Live App on Portal. You'll see a selection of Live videos chronologically, while Live videos that are in session will have a 'Live' icon and will be displayed at the top. Click on the video to watch.
Note: Live videos can be viewed on any devices that support live videos, including desktop and mobile.
You can also generate captions for the video after it has been uploaded. You can also generate captions for the video after it has been uploaded.
Was deze informatie nuttig?
You can blur your background or add a custom background during video calls on Workplace on Portal.
To turn on Background Blur:
  1. During a Workplace call on portal or while the call is connecting, tap the portal screen.
  2. Tap to reveal the menu.
  3. Tap on Background.
  4. Select a background of your choice, including the blur option.
To disable the background, simply open the background options and tap on None..
Was deze informatie nuttig?
  • Appuitgever: Facebook, Inc.
  • Inhoudsbeoordeling: Iedereen
  • Appgrootte: 80 MB
  • Huidige appversie: 46.0.0.20.49

Vereisten:
  • Een actieve internetverbinding om je aan te melden bij Workplace en te bellen en oproepen te ontvangen
  • Een Workplace-account

Servicevoorwaarden
Was deze informatie nuttig?