Ondersteuning

Lees meer informatie over de ondersteuning die voor jou als Workplace-klant beschikbaar is. Nog niet klaar om een supportverzoek in te dienen? Krijg meer hulp via onze educatieve informatiebronnen en trainingen.

Je kunt alleen contact opnemen met ons ondersteuningsteam als je een beheerder op Workplace Premium bent
Als je geen beheerder bent in Workplace Premium of als je Workplace Standard gebruikt:
Klik op rechtsboven op je pagina. Vervolgens kun je het volgende doen:
 • Stel de community een vraag. De helpcommunity is een plek waar je in contact kunt komen met Workplace-gebruikers van andere bedrijven en je eigen bedrijf, en waar je antwoorden op vragen over Workplace kunt vinden en delen. Leden van ons team nemen ook deel aan de gesprekken.
 • Feedback geven. We bekijken veel van de ideeën die mensen ons sturen en gebruiken deze om de Workplace-ervaring voor iedereen te verbeteren.
Als je een Workplace Premium-beheerder bent:
Klik rechtsboven op je pagina op . Vervolgens kun je het volgende doen:
 • Contact opnemen met de ondersteuning van Workplace. Ons team reageert binnen 48 uur, maar we streven er doorgaans naar om binnen een werkdag te antwoorden.
 • Ga naar je Support-inbox. Hier vind je je correspondentie met de ondersteuning van Workplace. Je kunt berichten beantwoorden via de Support-inbox of via het e-mailadres van je bedrijf.
 • Stel de community een vraag. De helpcommunity is een plek waar je in contact kunt komen met Workplace-gebruikers van andere bedrijven en je eigen bedrijf, en waar je antwoorden op vragen over Workplace kunt vinden en delen. Leden van ons team nemen ook deel aan de gesprekken.
 • Feedback geven. We bekijken veel van de ideeën die mensen ons sturen en gebruiken deze om de Workplace-ervaring voor iedereen te verbeteren. Als je een probleem ervaart waarbij je direct hulp nodig hebt, neem je contact op met de ondersteuning van Workplace.
Je kunt ook het volgende doen als je nog steeds hulp nodig hebt:
 • Naar Ondersteuning voor ontwikkelaars gaan. Ondersteuning voor ontwikkelaars is een plek om meer informatie te lezen over de technische integratie tussen jouw bedrijf en Workplace.
 • Ga naar het Transformatiecentrum. Het Transformatiecentrum is je centrale hub voor alle effectieve methoden en hulpbronnen voor Workplace, zodat je Workplace succesvol kunt introduceren in je organisatie en snel resultaten kunt realiseren.
Was deze informatie nuttig?
Dit artikel is alleen van toepassing op gebruikers van Workplace Advanced. Directe ondersteuning is alleen toegankelijk vanaf je computer.
Het gebruik van Directe ondersteuning heeft meerdere voordelen:
 • Beheerders krijgen alle ondersteuningsverzoeken te zien die zijn opgesteld door beheerders in het bedrijf.
 • Directe ondersteuning is geïntegreerd in het product, wat betekent dat beheerders Workplace niet hoeven te verlaten om ondersteuning te krijgen.
 • Beheerders kunnen de status van de tickets bekijken die ze hebben ingediend om de voortgang te volgen.
Was deze informatie nuttig?
Prioriteiten kunnen worden gebruikt om informatie te verstrekken aan de ondersteuning van Workplace over de zakelijke impact en urgentie van je probleem of vraag. De richtlijnen voor elke prioriteit vind je hieronder.
Hoge prioriteit: ernstige zakelijke impact
Ernstige impact voor het bedrijf. Het probleem weerhoudt gebruikers ervan om hun functieverantwoordelijkheden uit te voeren. Vereist onmiddellijke actie. Geen mogelijke tijdelijke oplossing beschikbaar.
Bijvoorbeeld:
 • Geen enkele gebruiker kan zich aanmelden om Workplace te gebruiken.
 • Een belangrijk onderdeel van Workplace werkt bij alle gebruikers niet, zoals de mogelijkheid om groepen te maken.
 • Een belangrijke belanghebbende, zoals de CEO van het bedrijf, kan een belangrijke functie van Workplace niet gebruiken (hij of zij kan bijvoorbeeld niet live gaan).
Gemiddelde prioriteit: gemiddelde zakelijke impact
Gemiddelde impact voor het bedrijf. Het probleem weerhoudt sommige gebruikers ervan om hun functieverantwoordelijkheden uit te voeren. Er is een tijdelijke oplossing beschikbaar. Een niet-primaire functie van Workplace werkt bij alle gebruikers niet.
Bijvoorbeeld:
 • Sommige gebruikers kunnen niet live gaan.
 • Een niet-belangrijk onderdeel van Workplace werkt niet naar verwachting (Mac-gebruikers kunnen geen video's downloaden).
Lage prioriteit: lage zakelijke impact
Lage impact voor het bedrijf. Het probleem is tijdelijk. Er is een tijdelijke oplossing beschikbaar. Het probleem heeft impact op minder dan 5% van het totale aantal gebruikers en is geen kernonderdeel van Workplace.
Bijvoorbeeld:
 • Eén gebruiker kan soms een chatthread niet zien die is gekoppeld aan een groep.
 • Sommige gebruikers kunnen geen video's downloaden wanneer ze een Android-telefoon gebruiken, maar wel vanaf een laptop of iOS-apparaat.
 • Relatief kleine problemen met het gebruik van de API/Ondersteuning voor ontwikkelaars.
Opmerking: het voornaamste doel van prioriteiten is om de zakelijke impact of urgentie van je probleem aan te geven bij het ondersteuningsteam van Workplace. Prioriteiten garanderen geen snellere of langzamere oplossing. Ze helpen ons echter wel om ons beter te kunnen focussen op de ernstigere en dringendere problemen.
Was deze informatie nuttig?
Overige ondersteuning
Het Customer Resource Center is je centrale hub voor alle effectieve methoden en hulpbronnen voor Workplace, zodat je Workplace succesvol kunt introduceren in je organisatie en snel resultaten kunt realiseren.
Was deze informatie nuttig?
De statuspagina is openbaar beschikbaar op workplace.com/status. Je kunt ook een link naar de pagina vinden in de voettekst van de Workplace-website.
Er wordt een item toegevoegd aan de statuspagina wanneer een probleem wordt geïdentificeerd, wanneer de status van het probleem is gewijzigd en wanneer het probleem is opgelost.
Abonneren op updates
Je kunt de uitgeversintegratieWorkplace-status toevoegen aan een Workplace-groep. Wanneer een probleem wordt weergegeven of wordt opgelost op de pagina Workplace-status, plaatst de integratie een bericht in de groep en ontvangen leden push- en e-mailmeldingen.
De integratie toevoegen:
 1. Klik op Meer in de groep die je beheert en selecteer Integraties.
 2. Klik op Workplace-status.
 3. Selecteer Toevoegen.
Je kunt ook je favoriete RSS-lezer gebruiken om je te abonneren op de RSS-feed van Workplace-status.
Was deze informatie nuttig?
Een probleem rapporteren
Als je denkt dat je een probleem ondervindt met Workplace, kun je op workplace.com/status kijken of andere klanten ook last hebben van dit probleem. We vermelden alleen problemen op de statuspagina van Workplace die invloed hebben op de mogelijkheid van gebruikers om de kernfuncties van Workplace te gebruiken. Deze functies worden bovenaan de statuspagina vermeld.
Als je een beheerder bent op Workplace Advanced en een probleem ondervindt met een van deze functies, maar dit probleem niet wordt vermeld op de statuspagina, kun je een ticket indienen bij ons ondersteuningsteam.
Was deze informatie nuttig?