Ondersteuning

Lees meer informatie over de ondersteuning die voor jou als Workplace-klant beschikbaar is. Nog niet klaar om een supportverzoek in te dienen? Krijg meer hulp via onze educatieve informatiebronnen en trainingen.

Alle Workplace-klanten hebben toegang tot online hulpbronnen. Zie hieronder welke aanvullende ondersteuning beschikbaar is voor jouw Workplace-abonnement.
Welke aanvullende ondersteuning is beschikbaar?
Gebruikers van Workplace hebben toegang tot het Helpcentrum van Workplace, de Helpcommunity van Workplace en de Hulpbronnen voor klanten.
Als er aanvullende ondersteuning nodig is, kunnen beheerders ook rechtstreeks contact opnemen met het ondersteuningsteam van Workplace via berichten of via de chat. Toegang krijgen tot je Support-inbox en een nieuw verzoek indienen:
 1. Open het Administratiepanel via de navigatiebalk van Workplace.
 2. Klik op Contact opnemen met ondersteuning.
 3. Klik op Een vraag stellen om een bericht te sturen naar Workplace-ondersteuning.
 4. Klik op Met ons chatten om ondersteuning te krijgen via chatberichten. Chatondersteuning wordt momenteel geleidelijk geïntroduceerd en is nog niet beschikbaar voor alle klanten.
Je kunt dit scherm ook openen door in de navigatiebalk van Workplace op te klikken en Contact opnemen met de ondersteuning van Workplace te selecteren.
In de Support-inbox kun je eerdere ondersteuningsverzoeken bekijken, ondersteuningsverzoeken filteren op huidige status en zien of er een storing is die de functionaliteit van Workplace beïnvloedt.
Nog steeds hulp nodig?
Alle Workplace-gebruikers kunnen aanvullende ondersteuning vinden door:
 • Ondersteuning voor ontwikkelaars te bezoeken. Dit is een plek om meer informatie te lezen over de technische integratie tussen jouw bedrijf en Workplace.
 • Hulpbronnen voor klanten te bezoeken. Dit is een centrale hub voor alle effectieve methoden en hulpbronnen voor Workplace. Deze hub kan je helpen Workplace succesvol te lanceren en snel resultaten te behalen binnen je organisatie.
Was deze informatie nuttig?
Het gebruik van Directe ondersteuning heeft meerdere voordelen:
 • Beheerders krijgen alle ondersteuningsverzoeken te zien die zijn opgesteld door beheerders in het bedrijf.
 • Directe ondersteuning is geïntegreerd in het product, wat betekent dat beheerders Workplace niet hoeven te verlaten om ondersteuning te krijgen.
 • Beheerders kunnen de status van de tickets bekijken die ze hebben ingediend om de voortgang te volgen.
Was deze informatie nuttig?
Als je een beheerder van je Workplace bent, kun je telefonische ondersteuning aanvragen voor een probleem. Telefonische ondersteuning aanvragen:
 1. Klik in je nieuwsoverzicht op Administratiepanel.
 2. Klik op Contact opnemen met ondersteuning.
 3. Klik bovenaan op Een vraag stellen.
 4. Selecteer het onderwerp waarover je een vraag wilt stellen.
 5. Vul het formulier in en schakel Telefonische ondersteuning aanvragen in.
 6. Klik naast Opname autoriseren om deze optie ook in te schakelen.
 7. Typ het telefoonnummer waarop er contact met je kan worden opgenomen en klik op Bevestigen.
Telefonische ondersteuning is geactiveerd voor alle onderwerpen, met uitzondering van Bedrijfsbeheer, Facturen, Apps en integraties en Veiligheidscheck.
Opmerking: je kunt niet rechtstreeks contact opnemen met ondersteuningsmedewerkers. Medewerkers bellen met een willekeurig nummer.
Was deze informatie nuttig?
Prioriteiten kunnen worden gebruikt om informatie te verstrekken aan de ondersteuning van Workplace over de zakelijke impact en urgentie van je probleem of vraag. De richtlijnen voor elke prioriteit vind je hieronder.
Hoge prioriteit: ernstige zakelijke impact
Ernstige impact voor het bedrijf. Het probleem weerhoudt gebruikers ervan om hun functieverantwoordelijkheden uit te voeren. Vereist onmiddellijke actie. Geen mogelijke tijdelijke oplossing beschikbaar.
Bijvoorbeeld:
 • Geen enkele gebruiker kan zich aanmelden om Workplace te gebruiken.
 • Een belangrijk onderdeel van Workplace werkt bij alle gebruikers niet, zoals de mogelijkheid om groepen te maken.
 • Een belangrijke belanghebbende, zoals de CEO van het bedrijf, kan een belangrijke functie van Workplace niet gebruiken (hij of zij kan bijvoorbeeld niet live gaan).
Gemiddelde prioriteit: gemiddelde zakelijke impact
Gemiddelde impact voor het bedrijf. Het probleem weerhoudt sommige gebruikers ervan om hun functieverantwoordelijkheden uit te voeren. Er is een tijdelijke oplossing beschikbaar. Een niet-primaire functie van Workplace werkt bij alle gebruikers niet.
Bijvoorbeeld:
 • Sommige gebruikers kunnen niet live gaan.
 • Een niet-belangrijk onderdeel van Workplace werkt niet naar verwachting (Mac-gebruikers kunnen geen video's downloaden).
Lage prioriteit: lage zakelijke impact
Lage impact voor het bedrijf. Het probleem is tijdelijk. Er is een tijdelijke oplossing beschikbaar. Het probleem heeft impact op minder dan 5% van het totale aantal gebruikers en is geen kernonderdeel van Workplace.
Bijvoorbeeld:
 • Eén gebruiker kan soms een chatthread niet zien die is gekoppeld aan een groep.
 • Sommige gebruikers kunnen geen video's downloaden wanneer ze een Android-telefoon gebruiken, maar wel vanaf een laptop of iOS-apparaat.
 • Relatief kleine problemen met het gebruik van de API/Ondersteuning voor ontwikkelaars.
Opmerking: het voornaamste doel van prioriteiten is om de zakelijke impact of urgentie van je probleem aan te geven bij het ondersteuningsteam van Workplace. Prioriteiten garanderen geen snellere of langzamere oplossing. Ze helpen ons echter wel om ons beter te kunnen focussen op de ernstigere en dringendere problemen.
Was deze informatie nuttig?
We bieden ondersteuning in de volgende talen:
 • Frans
 • Japans
 • Spaans
 • Portugees
We zijn bezig met de ondersteuning van andere talen en deze lijst is aan verandering onderhevig.
Was deze informatie nuttig?
Overige ondersteuning
Het Customer Resource Center is je centrale hub voor alle effectieve methoden en hulpbronnen voor Workplace, zodat je Workplace succesvol kunt introduceren in je organisatie en snel resultaten kunt realiseren.
Was deze informatie nuttig?
De statuspagina is openbaar beschikbaar op workplace.com/status. Je kunt ook een link naar de pagina vinden in de voettekst van de Workplace-website.
Er wordt een item toegevoegd aan de statuspagina wanneer een probleem wordt geïdentificeerd, wanneer de status van het probleem is gewijzigd en wanneer het probleem is opgelost.
Abonneren op updates
Je kunt de uitgeversintegratieWorkplace-status toevoegen aan een Workplace-groep. Wanneer een probleem wordt weergegeven of wordt opgelost op de pagina Workplace-status, plaatst de integratie een bericht in de groep en ontvangen leden push- en e-mailmeldingen.
De integratie toevoegen:
 1. Klik op Meer in de groep die je beheert en selecteer Integraties.
 2. Klik op Workplace-status.
 3. Selecteer Toevoegen.
Je kunt ook je favoriete RSS-lezer gebruiken om je te abonneren op de RSS-feed van Workplace-status.
Was deze informatie nuttig?
Een probleem rapporteren
Als je denkt dat je een probleem ondervindt met Workplace, kun je op workplace.com/status kijken of andere klanten ook last hebben van dit probleem. We vermelden alleen problemen op de statuspagina van Workplace die invloed hebben op de mogelijkheid van gebruikers om de kernfuncties van Workplace te gebruiken. Deze functies worden bovenaan de statuspagina vermeld.
Als je een beheerder bent op Workplace en een probleem ondervindt met een van deze functies, maar dit probleem niet wordt vermeld op de statuspagina, kun je een ticket indienen bij ons ondersteuningsteam.
Was deze informatie nuttig?
Je kunt vanaf je computer bugs op Workplace rapporteren.
Een probleem rapporteren:
 1. Klik op in het linker deelvenster.
 2. Selecteer Werkt er iets niet? in het pop-upvenster.
 3. In je rapport kun je informatie typen en je kunt een schermafbeelding of video toevoegen om het probleem dat je bent tegengekomen te laten zien.
Was deze informatie nuttig?