Welke verschillende soorten Workplace-abonnementen zijn er?

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
ProductkenmerkenWorkplace Essential beschikt over functies zoals het nieuwsoverzicht, groepen, de chatfunctie en livevideo. Daarnaast beschikt Workplace Essential over administratieve functies zoals een Administratiepanel, integraties, de functie Mensen en groepsbeheer. In aanvulling op deze functies (het nieuwsoverzicht, groepen, de chatfunctie en livevideo) beschikt Workplace Advanced over administratieve functies, waaronder analyses, een Administratiepanel en integratie met identiteitsproviders.Naast de functies van Workplace Advanced beschikt Workplace Enterprise over een initiële reactietijd van vier uur voor ondersteuning, toegang tot een speciaal Enterprise-ondersteuningsteam, voorrang bij oplossing van problemen en vroegtijdige toegang tot nieuwe functies.
InhoudsbeheerInhoud wordt beoordeeld door de communitybeheerders.Inhoud wordt beoordeeld door de communitybeheerders.Inhoud wordt beoordeeld door de communitybeheerders.
Accounts maken en verwijderenCommunitybeheerders kunnen accounts rechtstreeks verstrekken en verwijderen.Communitybeheerders kunnen accounts rechtstreeks verstrekken en verwijderen. Communitybeheerders kunnen accounts rechtstreeks verstrekken en verwijderen.
Eigenaarschap van gegevensEen communitybeheerder beheert de community en het bedrijf is eigenaar en beheerder van de gegevens. De communitybeheerder kan je gegevens op elk gewenst moment aanpassen, verwijderen of exporteren. Een communitybeheerder beheert de community en het bedrijf is eigenaar en beheerder van de gegevens. De communitybeheerder kan je gegevens op elk gewenst moment aanpassen, verwijderen of exporteren. Een communitybeheerder beheert de community en het bedrijf is eigenaar en beheerder van de gegevens. De communitybeheerder kan je gegevens op elk gewenst moment aanpassen, verwijderen of exporteren.
Zichtbaarheid van berichtenInhoud die je plaatst, is zichtbaar voor jou, mensen in de groepen waarin je iets plaatst of mensen buiten de groepen waarin je iets plaatst als het een open groep betreft. Hiernaast kunnen de communitybeheerders ook alle gegevens zien die je plaatst, zelfs in geheime groepen. Inhoud die je plaatst, is zichtbaar voor jou, mensen in de groepen waarin je iets plaatst of mensen buiten de groepen waarin je iets plaatst als het een open groep betreft. Hiernaast kunnen de communitybeheerders ook alle gegevens zien die je plaatst, zelfs in geheime groepen. Inhoud die je plaatst, is zichtbaar voor jou, mensen in de groepen waarin je iets plaatst of mensen buiten de groepen waarin je iets plaatst als het een open groep betreft. Hiernaast kunnen de communitybeheerders ook alle gegevens zien die je plaatst, zelfs in geheime groepen.
BetalingWorkplace Essential is een gratis service. Klanten van Workplace Advanced krijgen een gratis proefperiode van 30 dagen. Na de gratis proefperiode worden er voor Workplace Advanced kosten in rekening gebracht.Er worden kosten in rekening gebracht voor Workplace Enterprise.
Aantal accounts dat kan worden gemaaktGeen limiet. Geen limiet.Geen limiet.
Was deze informatie nuttig?