Welke verschillende soorten Workplace-abonnementen zijn er?

Dit is een overzicht van de 2 verschillende Workplace-abonnementen. Ga naar de pagina Workplace-prijzen om te zien welke specifieke functies er beschikbaar zijn met de abonnementen Advanced en Enterprise.
Er zijn 2 verschillende Workplace-abonnementen. Ze worden maandelijks gefactureerd op basis van het aantal mensen dat actief is in je Workplace.
Ga naar de pagina Workplace-prijzen voor een volledige lijst met functies van elk abonnement.
Workplace Advanced
Workplace Advanced is gemaakt om een hele organisatie te verbinden op Workplace. Dit abonnement bevat bekende Workplace-functies zoals Chat, Livevideo en Groepen, plus beheerdersinstellingen. Workplace Advanced kost USD 4,00 per persoon, per maand. Met Workplace Advanced kunnen eerstelijnswerknemers worden gekoppeld aan Workplace Frontline op mobiel voor USD 1,50 per persoon, per maand.
Workplace Enterprise
Workplace Enterprise is gemaakt voor organisaties die vanwege hun grootte of branche complexere operationele processen hebben en daardoor een hoger ondersteuningsniveau nodig hebben. Dit abonnement omvat alle functies van het Advanced-abonnement, plus een reactietijd van 4 uur op de eerste ondersteuningsvraag, ondersteuningsoplossingen met prioriteit en vroegtijdige toegang tot nieuwe functies. Workplace Enterprise kost USD 8,00 per persoon, per maand.
Was deze informatie nuttig?