Levering van e-mails

Ontdek wat je kunt doen om te zorgen dat e-mails van Workplace veilig aankomen in mailboxen. Ga naar Hulpbronnen voor klanten voor meer informatie over de levering van e-mails.

E-maildomeinen
E-mails die door Workplace worden verstuurd, komen van het domein fbworkmail.com.
Je e-mailbeheerder moet fbworkmail.com aan je e-mailhost toevoegen als een veilige afzender. Als dit niet wordt gedaan, kunnen mensen in je organisatie geen e-mails ontvangen voor het claimen van accounts en kunnen ze geen lid worden van je Workplace-community.
E-mailservers
Je e-mailbeheerder moet de IP-adressen van deze e-mailherkomstservers op de lijst met toegestane entiteiten zetten, om er zeker van te zijn dat je organisatie geen Workplace-e-mails afwijst:
66.220.144.128/25 (66.220.144.128 - 66.220.144.254)
66.220.155.128/25 (66.220.155.128 - 66.220.155.254)
69.171.232.128/25 (69.171.232.128 - 69.171.232.254)
69.63.178.128/25 (69.63.178.128 - 69.63.178.254)
69.63.184.0/25 (69.63.184.0 - 69.63.184.126)
E-mailherkomst verifiëren
Workplace gebruikt, om te bewijzen dat e-mails van fbworkmail.com daadwerkelijk afkomstig zijn van Facebook, de voor de industrie gebruikelijke technologie DomainKeys Identified Mail (DKIM).
Je e-mailbeheerder moet je e-mailhost configureren om de DKIM-registratie van alle Workplace-e-mailadressen te verifiëren en er op die manier voor te zorgen dat je geen valse e-mailadressen accepteert.
Was deze informatie nuttig?
Als je wilt voorkomen dat Workplace-e-mails zoekraken in Onbelangrijke e-mail van Microsoft Outlook, gebruik je de PowerShell Exchange Online Commandlet om 2 transportregels te maken:
  • > New-TransportRule -Name "Workplace-e-mails omzeilen Postvak IN met prioriteit" -SenderDomainIs "fbworkmail.com" -SetHeaderName "X-MS-Exchange-Organization-BypassFocusedInbox" -SetHeaderValue "waar" -Comments "Workplace-e-mail gaat naar het Postvak IN of Postvak IN met prioriteit en niet naar Onbelangrijke e-mail of de map Overig in Exchange Online"
  • > New-TransportRule -Name "Workplace-e-mails omzeilen Onbelangrijke e-mail" -SenderDomainIs "fbworkmail.com" -SetHeaderName "X-MS-Exchange-Organization-BypassClutter" -SetHeaderValue "waar" -Comments "Workplace-e-mail gaat naar het Postvak IN of Postvak IN met prioriteit en niet naar de weergave Overig in Exchange Online"
Was deze informatie nuttig?
Met Microsoft Exchange kun je het Workplace-e-maildomein op de toegestane lijst zetten met gebruik van de Set-MailboxJunkEmailConfiguration cmdlet.
Was deze informatie nuttig?
Zelfs als je e-mailhost e-mails van Workplace accepteert, is het nog steeds mogelijk dat e-mailclients zoals Microsoft Outlook een e-mail als spam of ongewenst markeren. In dit specifieke geval zou een persoon zijn/haar map met spam of ongewenste e-mails moeten controleren om de e-mail terug te vinden. Als dit mogelijk is, moet je e-mailbeheerder ervoor zorgen dat e-mailclients fbworkmail.com toevoegen aan hun lijst met veilige afzenders.
We raden aan samen te werken met je e-mailbeheerder om het domein fbworkmail.com toe te voegen aan een lijst met veilige afzenders in de e-mailclient van je organisatie.
Was deze informatie nuttig?
Wanneer je op Workplace een e-maildomein op de lijst met toegestane entiteiten plaatst, moet je bewijzen dat je toegang hebt tot het e-mailadres dat je wilt gebruiken en wilt toestaan dat andere mensen met hetzelfde e-maildomein lid worden van jouw Workplace. Mensen met hetzelfde e-maildomein hoeven geen lid te worden van dezelfde Workplace en kunnen verschillende Workplaces met hetzelfde domein instellen of hier lid van worden. Dit kan worden gebruikt wanneer je niet de eigenaar bent van het hele domein.
Je kunt ook lid worden van meerdere Workplaces met hetzelfde e-maildomein. Er is geen beperking aan de hoeveelheid Workplaces die een e-maildomein of bedrijf kan hebben.
Was deze informatie nuttig?
Je moet je DKIM- en SPF-configuratie correct aanpassen zodat e-mailservers kunnen verifiëren dat jij de e-mails hebt verzonden.
Workplace vereist dat alle antwoorden per e-mail worden verzonden met verificatie door DKIM (DomainKeys Identified Mail) of SP (Sender Policy Framework). Dit zijn de richtlijnen voor e-mailbeveiliging van de branche die de details van een zender helpen verifiëren en zo werknemers beschermen tegen nepmails. E-mails die niet door deze controles komen, worden vaak behandeld als spam.
Als je DKIM en SPF wilt configureren, neem je contact op met je IT-beheerder via de onderstaande gegevens:
De configuratie van DKIM en SPF is afhankelijk van je e-mailserver en de DNS-provider van je domein. Je moet DKIM- of SPF hebben ingesteld, beide is onmogelijk.
Voor G Suitevolg je deze gids.
Houd er rekening mee dat G Suite standaard zijn eigen domein voor DKIM-ondertekening gebruikt. Aangezien deze standaardactie niet door de DKIM-verificatie komt, omdat de e-mail niet wordt ondertekend door jouw domein, maar door een derde partij, zullen we nog steeds je inkomende e-mails weigeren. Daarom moet je je eigen DKIM-configuratie instellen.
Voor Microsoft Office 365volg je deze gids.
Meer informatie over deze richtlijnen voor de beveiliging.
Opmerking: als DKIM en SPF niet correct zijn geconfigureerd, weigert Workplace berichten die je verzendt voor groepsactiviteiten, zoals groepsberichten of reacties op opmerkingen. Indien dit gebeurt, ontvangt de afzender een automatische foutmelding van Workplace of andere services, waaronder Gmail.
Was deze informatie nuttig?