Nieuwsoverzicht

Pas je Workplace-nieuwsoverzicht aan om je gewenste berichten en updates te zien te krijgen.

Je kunt mensen en verslagen verbergen, of stoppen met het volgen ervan vanuit het nieuwsoverzicht. Als je een verslag verbergt in je nieuwsoverzicht, wordt de kans kleiner dat je in de toekomst soortgelijke verslagen te zien krijgt in je nieuwsoverzicht.
Een verslag (of persoon) verbergen:
  1. klik rechtsboven in het bericht op .
  2. Selecteer Bericht verbergen of Alles van [naam] verbergen.
Opmerking: als je geen verslagen in je nieuwsoverzicht ziet die je graag wilt zien, kun je lid worden van meer groepen of meer mensen volgen.
Was deze informatie nuttig?
If you no longer want to see updates from a specific coworker on your Workplace News Feed, you can choose to Mute or Snooze their posts.
Muting a coworker's posts will hide all posts by them from your News Feed until you choose to unmute them. Snoozing a coworker's posts will hide posts by them from your News Feed for the next 30 days.
To Mute or Snooze a coworker's posts:
  1. From your Workplace News Feed, click at the top of a post from the coworker you would like to stop seeing posts from.
  2. Click either Hide post or Snooze [name] for 30 days.
  3. The post will disappear from your News Feed. If you have made a mistake, press Undo
To once again start seeing posts from your coworker:
  1. From your Workplace homepage, search for your coworker using the search bar in the top left of the screen.
  2. Click on their name to view their profile.
  3. Click Undo, underneath the alert on their timeline about their current Mute or Snooze status.
Was deze informatie nuttig?
Nieuwsoverzichtverslagen kunnen statusupdates, foto's, video's, links, reacties en vind-ik-leuks bevatten. Er wordt op basis van een aantal factoren bepaald welke verslagen worden weergegeven in je nieuwsoverzicht, waaronder:
  • Berichten in groepen waarvan je lid bent.
  • Tijdlijnberichten van mensen die je volgt.
Als je bijna geen inhoud meer ziet in je nieuwsoverzicht, zie je wellicht aanbevelingen voor openbare groepen om lid van te worden en populaire berichten van die groepen.
Je eerdere activiteiten in Workplace kunnen ook invloed hebben op de verslagen in je nieuwsoverzicht. Als je eerder bijvoorbeeld foto's hebt leuk gevonden of erop hebt gereageerd, is de kans groter dat je foto's ziet in je nieuwsoverzicht.
Was deze informatie nuttig?
Soms wordt een bericht dat je al hebt gezien naar de bovenkant van je nieuwsoverzicht verplaatst als een van je collega's het verslag leuk vindt of erop heeft gereageerd. Zo kun je de berichten zien die belangrijk voor je zijn en waarbij je collega's het meest betrokken zijn.
Was deze informatie nuttig?
Als je een collega volgt, zie je de berichten van deze collega in je nieuwsoverzicht. Je kunt je collega's, personen uit andere teams of leidinggevenden in je bedrijf volgen. Je ziet alleen berichten die zichtbaar zijn voor het hele bedrijf of die in groepen zijn geplaatst waarvan je lid bent.
Als een collega je volgt, ziet hij of zij de berichten die zichtbaar zijn voor je bedrijf in zijn of haar nieuwsoverzicht. Als je een bericht plaatst in een besloten of geheime groep, zien je collega's dat alleen als ze lid zijn van de groep waarin je het bericht hebt geplaatst.
Als je stopt met het volgen van een collega, zie je minder berichten van deze persoon in je nieuwsoverzicht. Je kunt opnieuw in contact komen met de collega die je niet meer volgt door de collega opnieuw te volgen.
Was deze informatie nuttig?
Je kunt in Workplace het automatisch afspelen van video's in- of uitschakelen.
Je kunt als volgt voorkomen dat video's automatisch worden afgespeeld op je computer:
  1. Klik linksonder in Workplace op je profielfoto > Klik op Instellingen.
  2. Klik op Video's.
  3. Klik op het vervolgkeuzemenu naast Video's automatisch afspelen en selecteer Uit.
Was deze informatie nuttig?
Je kunt de deelvensters aan de linker- en rechterkant van je Workplace tijdelijk verbergen zodat je je beter op je nieuwsoverzicht kunt richten.
Het deelvenster aan de linkerkant bevat je meest gebruikte groepen, recente chats en meldingen. Dit deelvenster verbergen:
  1. Ga naar je Workplace-nieuwsoverzicht, chats of een groep.
  2. Beweeg over het deelvenster aan de linkerkant en klik op .
Het deelvenster aan de rechterkant kan geplande evenementen, voorgestelde groepen en populaire berichten van je organisatie bevatten. Als je naar een groep of chat kijkt, wijzigt het deelvenster aan de rechterkant om recente activiteit en groepsbeschrijvingen te tonen. Dit deelvenster verbergen:
  1. Ga naar je Workplace-nieuwsoverzicht, chats of een groep.
  2. Beweeg over het deelvenster aan de rechterkant en klik op .
Als je een van beide deelvensters weer wilt openen, klik je voor een tweede keer op het betreffende pictogram.
Standaardweergave
De huidige staat van je deelvensters is alleen van kracht tijdens je huidige sessie. Als je Workplace op een nieuw tabblad opent, zijn beide deelvensters weer geopend.
Was deze informatie nuttig?