Eigenaarschap en beheer van gegevens in externe samenwerkingsgroepen

Help voor Android-app
Hulp voor computers
Help voor iPhone-app
Help voor iPad-app
Hulp bij mobiele browser
Eigenaarschap van gegevens
Workplace-gebruikers zijn eigenaar van hun eigen gegevens, inclusief de gegevens die in groepen met meerdere bedrijven (MCG's) zijn gedeeld. Leden van groepen met meerdere bedrijven kunnen conform de toepasselijke lokale wetgeving naar wens eigenaarschap van gegevens overeenkomen in die groep met meerdere bedrijven.
Facebook beschikt niet over eigendomsrechten op de gegevens van de leden van groepen met meerdere bedrijven.
Gegevensbeheer
De beheerders van een groep met meerdere bedrijven (MCG) kunnen inhoud verwijderen, groepsleden toevoegen en verwijderen en de groep zelf verwijderen.
Als je iemand van een ander bedrijf aan een groep met meerdere bedrijven toevoegt, hebben de systeembeheerders van zijn of haar organisatie toegang tot alle inhoud in de groep met meerdere bedrijven en kunnen ze de inhoud lezen.
Voor groepsbeheerders van groepen met meerdere bedrijven kunnen systeembeheerders inhoud verwijderen, groepsleden toevoegen en verwijderen en de groep zelf verwijderen.
Voor groepen met gastaccounts beheert de organisatie die eigendom is van de Workplace de gegevens voor gasten in hun Workplace-groepen.
Meer informatie over het verschil tussen groepen met meerdere bedrijven en gastaccounts, en wat er gebeurt als je beide inschakelt op Workplace.
Vond je dit nuttig?
Ja
Nee