Waarom zie ik een foutmelding op Workplace dat mijn domein al in gebruik is?

Dit artikel is alleen van toepassing op gebruikers van Workplace Advanced.
Als je een foutmelding te zien krijgt dat je domein in gebruik is, kan dat betekenen dat je voorgestelde domein al wordt gebruikt door een ander bedrijf, of dat je probeert een openbaar domein toe te voegen. Als je van mening bent dat dit een fout is en je kunt bewijzen dat je de eigenaar van het domein bent, neem je contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp.
Opmerking: je kunt een e-maildomein op de whitelist plaatsen door je administratiepanel te openen. Alleen beheerders van een bedrijf kunnen een e-maildomein op de whitelist zetten.
Was deze informatie nuttig?