Community-instellingen

Lees meer informatie over de instellingen die wijzigingen aanbrengen in je volledige Workplace-community. Ga naar het informatiecentrum voor klanten om meer te lezen over aanpassing van je Workplace-community.

Dit artikel is alleen van toepassing op beheerders van Workplace Essential en Workplace Advanced.
Klik op een computer linksboven op Workplace op Administratiepanel. Je kunt op die manier de collega's, groepen en communitystatistieken bekijken en de voorkeuren van je community beheren.
Was deze informatie nuttig?
Dit artikel is alleen van toepassing op Workplace Premium-beheerders
De functies in het administratiepanel zijn beperkt op je mobiele apparaat, maar er zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar die je optimaal kunt benutten. De volgende functionaliteit is beschikbaar voor beheerders op Workplace Premium via het mobiele administratiepanel:
  • Bekijk activiteiten van de afgelopen 7 dagen en stuur herinneringen naar mensen om betrokkenheid te stimuleren
  • Personen toevoegen: voeg een nieuwe persoon toe aan je community door een volledige naam en e-mail in te voeren
  • Rapporteren: rapporteer mensen, groepen en inhoud op Workplace van de afgelopen drie maanden
  • Beheerders: controleer alle beheerders en breng wijzigingen aan in beheerdersniveaus voor elke beheerder. Meer informatie over de verschillende beheerdersrollen.
  • Gerapporteerde inhoud: beoordeel alle gerapporteerde inhoud en kies ervoor deze toe te staan of directe te verwijderen van de mobiele app. Er worden pushmeldingen naar beheerders verzonden zodat ze vanaf hun telefoon binnen een paar minuten de gerapporteerde inhoud kunnen beoordelen en verwijderen.
Opmerking: alle beheerdersniveaus kunnen het administratiepanel op hun mobiele apparaat zien. Toegangsrollen zijn precies dezelfde als die op de webversie van het administratiepanel.
Was deze informatie nuttig?
Dit artikel is alleen van toepassing op gebruikers van Workplace Essential en Workplace Advanced. Je moet een beheerder zijn en op een computer zijn aangemeld bij Workplace om de naam van je bedrijf te wijzigen.
De naam van je bedrijf wijzigen:
  1. Klik linksboven op Workplace op Administratiepanel.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Werk je bedrijfsnaam bij.
  4. Scrol omlaag en klik op Opslaan > OK.
Was deze informatie nuttig?
Dit artikel is alleen van toepassing op gebruikers van Workplace Advanced.
Workplace-accounts maken gebruik van de URL-indeling https://[bedrijf].workplace.com/. Controleer voor een wijziging of de nieuwe URL beschikbaar is (probeer de gewenste URL te bezoeken). Als er geen Workplace-account op dat adres is geregistreerd, kun je een ondersteuningsverzoek indienen en een wijziging aanvragen.
Opmerking: na een wijziging zullen links naar het oorspronkelijke adres, waaronder claimlinks en bladwijzers, niet meer werken.
Was deze informatie nuttig?
Houd rekening met het volgende als je een subdomein aanvraagt:
  • Je kunt geen subdomein claimen dat al door iemand anders wordt gebruikt.
  • Het subdomein mag uitsluitend alfanumerieke tekens bevatten (A-Z en 0-9). Koppeltekens (-) zijn ook toegestaan.
  • Het subdomein moet minstens vijf tekens lang zijn en mag geen algemene termen bevatten (bijvoorbeeld: automobielen.facebook.com).
  • Je moet een systeembeheerder zijn om een uniek subdomein aan te kunnen vragen.
  • Je subdomein moet voldoen aan het beleid ten aanzien van acceptabel gebruik van Workplace.
Houd er rekening mee dat alle links naar je vorige Workplace-community niet meer werken als we je subdomein wijzigen.
We behouden ons het recht voor je subdomein op elk moment te wijzigen als onze richtlijnen worden geschonden.
Was deze informatie nuttig?
Dit artikel is alleen van toepassing op beheerders van Workplace Essential en Workplace Advanced. Je moet zijn aangemeld bij Workplace op een computer om de gebruiksvoorwaarden van je bedrijf in te stellen of aan te passen.
De gebruiksvoorwaarden van je bedrijf instellen als je dit nog niet hebt gedaan:
  1. Maak je gebruiksvoorwaarden.
  2. Plaats je gebruiksvoorwaarden op een openbaar toegankelijke site.
  3. Ga naar Administratiepanel > Instellingen. Scrol omlaag naar Gebruiksvoorwaarden en voer de link naar je gebruiksvoorwaarden in.
De gebruiksvoorwaarden van je bedrijf aanpassen:
Ga naar Administratiepanel > Instellingen. Scrol omlaag naar Gebruiksvoorwaarden en voer de link naar je nieuwe gebruiksvoorwaarden in.
Was deze informatie nuttig?
Je kunt de volgende opties voor vervolgkeuzemenu's toevoegen om profielvelden aan te passen:
  • Locatie
  • Afdeling
  • Divisie
  • Organisatie
Een set waarden toevoegen aan een vervolgkeuzemenu:
  1. Klik linksboven in Workplace op Administratiepanel.
  2. Klik op Instellingen en klik vervolgens op het tabblad Profielvelden.
  3. Klik op Waarden instellen naast de profielvelden die je wilt toevoegen.
  4. Je kunt waarden een voor een toevoegen of een lijst met meerdere waarden gescheiden door een puntkomma plakken.
  5. Klik op Opslaan.
Opmerking: als een profielveld al is ingevuld voordat er een lijst met waarden wordt ingesteld, wordt de invoer niet overschreven. Als een gebruiker zijn profiel echter bewerkt nadat er een lijst met waarden is ingesteld, moet de gebruiker een waarde uit de lijst kiezen.
Was deze informatie nuttig?
Dit artikel is alleen van toepassing op beheerders van Workplace.
Je instellingen voor videodownloads bieden bescherming voor auteursrechtelijk beschermde en vertrouwelijke video's die zijn geüpload op Workplace. Bij deze functie wordt versleuteling gebruikt om video's te beschermen, zodat alleen mensen die zich hebben aangemeld bij Workplace op een ondersteunde browser deze video's kunnen bekijken.
Ondersteunde browsers en apps:
Niet-ondersteunde browsers:
  • Internet Explorer
  • Microsoft Edge
Je kunt mensen toestaan niet-ondersteunde browsers te gebruiken om beschermde video's te bekijken met een lager kwaliteitsniveau.
Videodownloads uitschakelen vanaf je computer:
  1. Klik linksboven in Workplace op Administratiepanel.
  2. Klik op Beveiliging.
  3. Klik op Instellingen voor videodownloads.
  4. Je ziet een lay-out van de video's die zijn bekeken en de browser waarmee ze zijn bekeken. Klik op de schakelaar Videodownloads uitschakelen.
Door te klikken op het vakje Lage videokwaliteit voor niet-ondersteunde browsers kunnen mensen die zich bij Workplace aanmelden via een niet-ondersteunde browser beschermde video's met een lagere kwaliteit bekijken.
Wanneer Videodownloads uitschakelen is ingeschakeld en back-up met lage kwaliteit is uitgeschakeld, kunnen mensen geen video's op hun apparaten downloaden vanaf Workplace.
Onthoud dat deze instelling alleen video's versleutelt als deze is ingeschakeld. De instelling versleutelt geen video's die zijn geplaatst voordat deze werd ingeschakeld. Wanneer je de functie uitschakelt nadat je deze hebt gebruikt, zullen alle video's die zijn versleuteld, versleuteld blijven.
Was deze informatie nuttig?
Er worden geen gegevens verwijderd van bestaande Workplace-accounts nadat je bent overgestapt op een ander abonnement. Alleen klanten van Workplace Advanced en Workplace Enterprise hebben toegang tot Workplace-API's om gegevens te verzamelen.
Was deze informatie nuttig?