Fotoalbums maken en bewerken op Workplace

Help voor Android-app
Hulp voor computers
Help voor iPad-app
Help voor iPhone-app
Hulp bij mobiele browser
Je kunt fotoalbums maken op je Workplace-profiel of in Workplace-groepen.
Een fotoalbum maken
  1. Klik op Meer onder je omslagfoto op je profiel of onder de omslagfoto van een groep als je daar het album wilt maken.
  2. Klik op Foto's en selecteer het tabblad Album.
  3. Klik op Album maken.
  4. Geef je album een naam.
  5. Kies wie je nog meer wilt toestaan om foto's aan dit album toe te voegen door de naam van diegene te typen.
  6. Klik op Foto's of video's uploaden of sleep en zet de foto's of video's neer die je wilt uploaden.
  7. Als je een album maakt, wordt dit niet automatisch als bericht weergegeven op je profiel of in je groep. Je kunt je album delen in een bericht op je profiel door naar Foto's te gaan, op de titel van het album te klikken en vervolgens op Delen te klikken.
Als je een album maakt, wordt dit niet automatisch als bericht weergegeven op je profiel of in je groep. Je kunt je album delen in een bericht op je profiel door naar Foto's te gaan, op de titel van het album te klikken en vervolgens op Delen te klikken.
Je kunt je album delen als een bericht in een groep door op het tabblad Bestanden en media te klikken en vervolgens op de titel van het album te klikken. Klik op Delen.
Opmerking: de privacyinstellingen van je album bepalen wie je bericht kan zien. Je kunt de privacyinstelling van een bericht niet wijzigen zonder die van het album te wijzigen.
Een album bewerken of verwijderen
Je kunt foto's of video's toevoegen aan een bestaand album. Livevideo's kunnen niet aan een album worden toegevoegd.
Foto's of video's aan een bestaand album toevoegen:
  1. Ga naar het album waaraan je foto's of video's wilt toevoegen.
  2. Beweeg over het album, klik op en selecteer Album bewerken.
  3. Klik op Foto's of video's uploaden of sleep en zet de foto's of video's neer die je wilt uploaden.
  4. Klik op Save (Opslaan).
  5. Om een album te verwijderen, ga je naar het album dat je wilt verwijderen en klik je rechtsboven op .
  6. Klik op Album verwijderen.
De privacyinstellingen van het album bepalen wie je bericht kan zien. Je kunt de privacyinstelling van een bericht niet wijzigen zonder die van het album te wijzigen. Je kunt foto's aan een album toevoegen nadat je ze hebt geplaatst, maar je kunt andere typen berichten niet verplaatsen.
Opmerking: je kunt geen foto's toevoegen aan automatisch gegenereerde albums zoals Profielfoto's, Tijdlijnfoto's en Omslagfoto's.
Vond je dit nuttig?
Ja
Nee