Wat zijn de verschillende privacyinstellingen voor Workplace-evenementen?

De privacyinstellingen van je evenement zijn afhankelijk van het type evenement dat je hebt gemaakt en van hoe je het evenement hebt gemaakt. Je kunt de privacyinstellingen van een evenement aanpassen nadat je het evenement hebt gemaakt.
Privé-evenementen
  • Alleen uitgenodigde gasten kunnen de details van een privé-evenement zien.
  • Je kunt ervoor kiezen om gasten toestemming te geven andere collega's uit te nodigen voor een privé-evenement.
  • Een privé-evenement wordt buiten een groep gemaakt.
  • Als de URL van een privé-evenement wordt gedeeld met gebruikers die niet zijn uitgenodigd voor het evenement, wordt de link weergegeven als defect of als een niet-beschikbare bijlage.
Openbare evenementen
  • Een openbaar evenement is open voor alle gebruikers in de community van een bedrijf.
  • Openbare evenementen kunnen worden gedeeld met andere mensen in de community.
Evenementen gemaakt in een groep
  • Een evenement dat wordt gemaakt in een groep, neemt de privacyinstellingen van de groep over. Een evenement dat wordt gemaakt in een openbare groep, wordt bijvoorbeeld een openbaar evenement.
  • De deelfunctie is alleen beschikbaar voor evenementen in openbare groepen.
Meer informatie over het beheren van evenementen.
Was deze informatie nuttig?