Veiligheidscheck

Ontdek hoe je op de juiste manier reageert op een melding van Veiligheidscheck.

Veiligheidscheck is alleen beschikbaar voor gebruikers van Workplace Advanced
Veiligheidscheck is een manier voor organisaties om de veiligheid van hun werknemers te bevestigen via Workplace-meldingen.
Als je via Workplace Chat wilt antwoorden op de Veiligheidscheck-melding, klik je op Ik ben veilig of Ik heb hulp nodig. Je organisatie wordt direct van jouw antwoord op de hoogte gebracht, zodat er zo nodig een vervolgstap kan worden genomen.
Als je via e-mail wilt antwoorden op de Veiligheidscheck-melding, klik je op Ik ben veilig of Ik heb hulp nodig. Je wordt naar Workplace gestuurd en je organisatie wordt direct van jouw antwoord op de hoogte gebracht, zodat er zo nodig een vervolgstap kan worden genomen.
Als je via je Workplace-meldingen wilt antwoorden op de Veiligheidscheck-melding, klik je op Ik ben veilig of Ik heb hulp nodig. Je kunt dit doen via de banner bovenaan het nieuwsoverzicht of door te klikken op de productmelding om te worden doorgestuurd naar de antwoordpagina van Veiligheidscheck. Zodra je reageert, wordt je organisatie direct van jouw antwoord op de hoogte gebracht, zodat er zo nodig een vervolgstap kan worden genomen.
Was deze informatie nuttig?